Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota C-HR

Nieuws: Toyota C-HR

Toyota C-HR concept: voorproefje compacte crossover

23.09.2014

Toyota's grote verrassing op de Autosalon van Parijs moet deze C-HR conceptcar vormen; een voorproefje van een crossover in het C-segment. Hij wordt daarmee gepositioneerd boven de Urban Cruiser en onder de RAV4.

Vorige week startte Toyota een teasercampagne door een eerste afbeelding vrij te geven. We hadden nog meer teasers verwacht, maar ineens geeft Toyota een foto van de voor- en achterzijde vrij. Ze laten ons daarbij weten dat dit een vroege voorbode is van een crossover in het segment, oftewel de klasse van de Auris. Daarmee vormt dit een concurrent voor de Nissan Qashqai, Mitsubishi ASX, Skoda Yeti en consorten.

Meer dynamiek
Toyota heeft al meermaals aangegeven meer sportiviteit te willen uitstralen. En daarvan geeft deze C-HR ons eveneens een voorproefje. Uiteraard schuilt er hybride-techniek onder het spannend gelijnde koetswerk, maar de specificaties daarvan moeten we je voorlopig nog schuldig blijven.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model