Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota C-HR Concept

Nieuws: Toyota C-HR Concept

Toyota teast met C-HR Concept

16.09.2014

Met één vage, schaduwrijke afbeelding toont Toyota een glimp van de C-HR Concept. De Japanners laten ons weten dat deze conceptcar een nieuwe designrichting toont. Veel willen ze er niet over kwijt, behalve dat ze hem meenemen naar de Autosalon van Parijs.

De foto bevestigd dat het een crossover betreft. De scherp hellende voor- en achterruit alsook de dakspoiler geven de C-HR daarbij een sportief uiterlijk. Voor zover we dat nu kunnen zien. De lichtunits hebben zowel voor als achter uniek ontwerp LED-lichtuniuts.

Auris Cross of nieuwe crossover?
Of dit concept een voorbode is van een nieuw model of de eerder gespotte Auris ‘Cross’ is onbekend. Maar als wij het zo inschatten komt die Auris 'Cross' er helemaal niet en betrof de auto zoals we die zagen op de spyshots een mule voor het productiemodel van deze C-HR Concept.

In de aanval
Meer informatie over de C-HR Concept komt tijdens de Autosalon van Parijs. Als je nadenkt dat de Japanners al jaren een voet aan de grond proberen te krijgen in het segment van compacte crossovers zal de C-HR een serieuze aanval hierop zijn. De Urban Cruiser heeft namelijk geen potten kunnen breken, terwijl auto’s in dit segment - zoals de Qashqai en Tiguan - record na record noteren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model