Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Avensis

Nieuws: Toyota Avensis

Toyota prijst 20%-versie vernieuwde Avensis

26.03.2015

De in Genève onthulde vernieuwde Toyota Avensis is voorzien van een prijskaartje. Althans, de 1.6 D-4D dieselversie. En die is voor de meesten ook de belangrijkste. De 1.6 liter turbodiesel komt namelijk in aanmerking voor 20 procent bijtelling.

De nieuwe Avensis moet de zakelijke rijder weer gaan aanspreken en als het aan Toyota ligt gaat de 1.6 D-4D daar voor zorgen. De 1.6 liter turbodiesel is 112 pk sterk, levert 270 Nm koppel en is tegelijkertijd schoon genoeg om in aanmerking te komen voor 20 procent bijtelling. Een belangrijk gegeven voor het succes van de nieuwe Avensis.

Standaarduitrusting
De Avensis is standaard uitgerust met onder andere airconditioning, een radio/cd-speler met AUX-, USB- en 12V-aansluiting, Bluetooth en 6 speakers, cruise control, LED-verlichting, een lederen stuurwiel en het Pre-Collision System (PCS). Dat systeem maakt deel uit van Toyota Safety Sense en helpt kop-staartbotsingen te voorkomen.

Lease Pro-uitvoering
Speciaal voor de zakelijke rijder ontwikkelde Toyota de Lease Pro-uitvoering. De middenklasser is dan voorzien van climate control, navigatie, DAB+ radio, 17 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, LED koplampen met automatische hoogteverstelling, bochtenverlichting in de mistlampen, parkeerhulpcamera achter en een regensensor.

Vanaf eind juni staat de nieuwe Avensis bij de Toyota-dealer. De prijzen beginnen bij € 28.995,- voor de sedan. De Lease Pro-uitvoering is er vanaf € 33.550,-. De Wagon is € 1.300,- duurder.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model