IAA 2009
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Auris

Nieuws: Toyota Auris

Eerste foto Toyota Auris HSD Full Hybrid

03.09.2009

De Toyota Auris hybride is Toyota’s volgende stap in het uitrollen van hybridemodellen. Na meer dan tien jaar ervaring met de Prius wil Toyota ook hybridemodellen presenteren in andere segmenten. De Auris HSD Full Hybrid wordt daarvan de eerste.

Zoals we bij een portable navigatiesysteem aan TomTom denken, zo denken we bij een hybride aan de Prius. En dat ijzersterke imago gaat Toyota nu ten gelde maken. De Japanse autofabrikant laat weten een nieuwe weg in te slaan waarbij het haar hybridetechniek ook door gaat vertalen naar andere segment. De Auris HSD Full Hybrid is Toyota's tweede model en volgens de Japanners zeker niet de laatste.

Benzine- en elektromotor
Toyota AurisDetails ontbreken nog. Het enige dat Toyota vrijgeeft over deze Auris HSD Full Hybrid Concept is dat de auto wordt aangedreven door een benzine- en elektromotor. Inderdaad, hetzelfde concept als de Prius. Bovendien weten we uit diverse geruchten dat de auto waarschijnlijk nog schoner is dan een Prius. Hoe de Auris HSD Full Hybrid er precies uit komt te zien is nog gissen. Deze eerste foto geeft een indruk, maar meer ook niet. Zijn officiële debuut staat gepland voor de IAA in Frankfurt waar ook alle details worden vrijgegeven.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model