Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Auris Touring Sports Hybrid

Nieuws: Toyota Auris Touring Sports Hybrid

Toyota Auris TS behoudt 14% bijtelling

07.10.2014

De bijtellingsgrenzen mogen per 1 januari 2015 aangescherpt zijn, de Toyota Auris Touring Sports Hybrid behoudt zijn 14%-status. De fabrikant heeft de gemiddelde CO2-uitstoot van het model weten aan te scherpen.

Om vanaf volgend jaar in aanmerking te komen voor de fiscale afdracht van 14% bijtelling mag een auto niet meer aan CO2 uitstoten dan 82 gram per kilometer. Nu heeft de Toyota Auris Touring Sports Hybrid nog een emissiewaarde van 86 g/km, bij de exclusief voor de Nederlandse markt geprepareerde ‘NL edities’ is dat de precies vereiste 82 g/km. Van de Auris Hatchback wordt niet zo’n schonere editie uitgebracht, dus die wordt per 2015 teruggezet naar de 20%-bijtellingsklasse.

Twee uitvoeringen
Toyota introduceert de Auris Touring Sports Hybrid NL Edities in twee uitvoeringen: als Auris TS Lease en de rijker uitgeruste Auris TS Lease Plus. Hoe luxe de beide modellen zoal zijn uitgevoerd wordt dan weer niet vermeldt. Wel hun vanafprijzen. Zo kost de Auris TS NL Editie Lease minstens € 29.325,- en moet voor de Lease Plus-uitvoering een bedrag van € 30.950,- neergeteld worden. Bestellen kan per direct, maar de levering laat nog eventjes op zich wachten. Tegen de zomer komt die op gang.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model