Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Auris Touring Sports en Verso

Nieuws: Toyota Auris Touring Sports en Verso

Toyota Auris Touring Sports en vernieuwde Verso

10.09.2012

Toyota pakt op de Autosalon van Parijs groots uit. De Japanners presenteren er naast de vijfdeurs Auris ook de Auris Touring Sports en een vernieuwde Verso. Die Auris Touring Sports is een dubbele primeur, want het is de eerste stationwagon op basis van de Auris en bovendien de eerste echte stationwagon (de Prius Wagon is een MPV) met hybrideaandrijving.

Met de nieuwe Auris hebben we enkele weken geleden al kennisgemaakt. De compleet nieuwe hatchback is veel scherper gelijnd, volgens Toyota ook sportiever en dankzij de hybride-uitvoering belastingtechnisch zeer aantrekkelijk in Nederland. Aan die succesfactoren voegt Toyota nu een volgende factor toe: meer ruimte. De Auris zal voor het eerst namelijk ook leverbaar worden als stationwagon. Zonder, maar ook mét hybrideaandrijving. Deze Auris Touring Sports zal daarmee uiteraard ook goed zijn voor 14% bijtelling en daarmee op voorhand garantie voor succes.

Vernieuwde Verso
Tussen de nieuwe Auris en Auris Touring Sports in zal de vernieuwde Verso staan. De MPV van Toyota, die in ons land door de Prius Wagon compleet in een verdomhoekje is gedrukt, laat zich meer spreken dan ooit tevoren. Dat is vooral te danken aan de grondige facelift waarbij het complete front in lijn met de Auris is getrokken. De styling is wellicht even wennen, maar stoer en sportief oogt het zonder meer!

December 2012
De nieuwe Auris staat in december bij de dealers en zal kort daarna gevolgd worden door de Touring Sports. In Parijs zullen we meer informatie over de Auris stationwagon en de vernieuwde Verso krijgen. We houden je op de hoogte.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model