Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Auris Touring Sports Black

Nieuws: Toyota Auris Touring Sports Black

Sinistere Toyota Auris Touring Sports

09.03.2013

Met een lekker donker gelakte Toyota Auris Touring Sports laat de Japanse fabrikant de duistere kant van de stationwagon zien. Hij heeft TS Black Concept en heeft als contract op de zwarte lak een aantal knalrode accenten gekregen.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Toyota een potje Night Sky Black uit de rekken getrokken. Behalve de sinistere lakkleur bevat de koets enkele rode accenten welke we eveneens terug zien in de lichtmetalen velgen. De voor- en achterbumper krijgen samen met de grille eveneens een stoere, rode tint opgespoten.

Premium
Binnenin zet de Auris TS Black Concept de stijl van sinister zwart met rode accenten voort. Stiksels op het stuur, de deurpanelen, het dashboard, de stoelen, versnellingspook en handrem geven aan dat we hier zonder meer met een speciale versie van de Auris Touring Sports te maken hebben. Voor de rest speelt rood de hoofdnoot op het instrumentarium, de bekerhouders en de ventilatieroosters. Van binnen moeten speciale vloermatten alsook exclusieve sportstoelen het premiumgevoel aan de rijder geven. Van buiten hebben chromen uitlaten, donker getinte achterlichten in LED uitvoering, pianozwart gelakte dakrails en privacy glas deze taak op zich genomen. Productiekansen voor de conceptcar zijn er niet, Toyota zet de auto enkel op de beursvloer neer om de aandacht te vestigen op de reguliere Auris Touring Sports zoals die halverwege dit jaar bij de dealers zal staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model