Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Auris Hybrid

Nieuws: Toyota Auris Hybrid

Toyota Auris Hybrid Business

04.08.2011

Van alle verkochte Auris’ Hybrid vindt het overgrote deel zijn weg naar de leaserijder. Door de Business-uitvoeringen van de populaire hybride aan de keuzelijst toe te voegen verwacht Toyota helemaal stormloop.

Tot en met eind van dit jaar krijg je bij de Toyota-dealer gratis een geïntegreerd navigatiesysteem ter waarde van € 990,- op een nieuw aangekochte Auris Full Hybrid. Als gevolg daarvan mag de koper zich de eigenaar noemen van de Business-uitvoering.

Toyota Auris Hybrid BusinessWie opteert voor de Auris Hybrid Business Style krijgt daarvoor ook nog sportief getinte en donkere 17 inch lichtmetalen wielen (type Iguan). Extra bijtelling over de meerprijs van € 1.495,- is de leaserijder niet verschuldigd. Dit geldt ook een lederen Business-interieur waarvoor Toyota een betaling van eveneens € 1.495,- vraagt. De Toyota Auris Hybrid voorzien van de voorgenoemde luxe heeft een vanafprijs van € 25.980,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model