Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Tesla Model S

Nieuws: Tesla Model S

Tesla Model S Hollywood-proof gemaakt

16.10.2012

Het is nog altijd wachten op de Tesla Model S, een elektrische sportsedan met plaats voor zeven personen. Elektrisch, dus geruisloos. Je zou dus denken dat daarin verandering is gebracht als het bedrijf die de Model S heeft getuned Al&Ed’s Autosound heet. Helaas.

Al&Ed's Autosound is gevestigd in Hollywood. Precies, dé plek waar de Toyota Prius uitgroeide tot culticoon  nadat film- en muzieksterren erin gingen rijden. Momenteel heeft menigeen hiervan hun Prius ingeruild voor een Fisker Karma. Veel meer showauto en - op papier - nog groener ook. In diezelfde categorie als de Fisker valt de Tesla Model S. Je kunt er dus vergif op innemen dat heel Hollywood uitloopt om er één te bemachtigen. Maar dan wel met wat meer bling-bling graag.

Hollywood-proof
Nog voordat de Model S verkrijgbaar is springt Al&Ed's op de lokale klandizie in. Gigantische zwarte 22 inch wielen werden gemonteerd die tijdens het rijden in het oog springen door de deels zilvergrijze spaken. Tot zover eigenlijk ook meteen de buitenzijde, want 'wielen maken de auto' moeten Al en Ed in gedachten hebben.

Mobile-Eye
Een 'inwendige' feature is het zogenoemde Mobile-Eye, een systeem dat te vergelijken is met rijstrookassistent maar dat tevens voetgangers detecteert en een waarschuwingssignaal afgeeft als deze pardoes voor de auto terechtkomen. Een welkome accessoire, in het bijzonder voor Hollywood-idolen, want voor je ´t weet heb je als popdiva een miljoenenclaim aan je broek hangen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model