Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Tesla Model S

Nieuws: Tesla Model S

Facelift(je) voor Tesla Model S

14.04.2016

Noem het een facelift, noem het een update. Feit is dat de Tesla Model S met directe ingang een paar wijzigingen heeft ondergaan die zowel zichtbaar alsook merkbaar zullen zijn. De productie is per direct gestart.

Tesla laat weten dat ze met deze update weer een volgende stap zetten in het verbeteren van de Model S. Nadat er eerdere software-updates werden doorgevoerd om de Model S sneller en slimmer te maken heeft deze update ook een visuele insteek

.Nieuw fron
De facelift is relatief traditioneel. Aan de buitenzijde maken de Xenon-koplampen plaats voor exemplaren die LED's gebruiken als lichtbron. En de grille verdwijnt grotendeels. Die had toch al geen functie. De X en de kleine Model 3 hebben er evenmin één. In het interieur zien we nieuwe bekledingsmogelijkheden alsook nieuwe sierlijsten in de kleuren Figured Ash Wood Decor en Dark Ash Wood Decor.

Nog sneller laden
Aan de accu alsook de technische specificaties verandert niets, maar wel aan de oplader. Die lust tegenwoordig standaard 48 in plaats van 40 Ampère. Dat betekent dat, indien het netwerk het toelaat, de Model S nog gretiger stroom tapt, oftewel de laadtijd wordt verkort.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model