Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Tesla Model ?

Nieuws: Tesla Model ?

Tesla: 'We gaan nog kleiner en betaalbaarder'

04.05.2016

Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is. Elon Musk, de grote baas en het boegbeeld van Tesla, begrijpt dit maar al te goed en kondigt, nu zijn automerk hot topic is, alvast zijn volgende creatie aan. Een auto onder de Model 3.

De al wel geïntroduceerde Tesla Model 3 staat nog niet eens bij de dealer (en dat duurt ook nog wel even) of Musk maakt alweer slim gebruik van de immense animo voor zijn automerk. Terwijl de Model 3 zal worden klaargestoomd voor serieproductie zal er namelijk ook worden gewerkt aan de ontwikkeling van een Tesla die 'echt voor bijna iedereen betaalbaar is'. Ter indicatie: de Model 3 zal in Nederland zo'n 35.000,- gaan kosten.

jaartje of tien?
Dat Musk alvast zieltjes probeert te winnen, doet hij slim. Maar het zal tevens een lange periode van pappen en nathouden worden, want deze baby-Tesla hoef je niet eerder te verwachten dan ergens in de loop van het volgende decennium. Oftewel, het kan zomaar nog een kleine tien jaar duren. Gek is dat overigens niet, want Tesla zal eerst een hele kluif hebben aan het bouwen én afleveren van de Model 3 waarvan er reeds al honderdduizenden zijn besteld. Bovendien gaat in de after-sales activiteiten rond de Model X ook nog het nodige werk zitten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model