Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Techart GTstreet RS

Nieuws: Techart GTstreet RS

Techart GTstreet RS maakt gehakt van de Porsche 911 Turbo S

21.03.2019

De Techart GTstreet RS is gebaseerd op de Porsche 911 Turbo S, maar heeft nog veel meer vermogen: 770 in plaats van 580 pk. Dat levert prestaties op die je verstand te boven gaan.

De Porsche 911 Turbo S is al bepaald niet de langzaamste auto. Hij is goed voor 580 pk en 700 Nm en haalt een topsnelheid van 330 km/h. Maar dan ken je het Duitse tuningbedrijf Techart nog niet. 580 pk, daar lachen ze om bij Techart. Met slimme technieken slaagden ze erin om liefst 190 pk meer uit de motor te peuren. De Techart GTstreet RS is goed voor 770 pk en 920 Nm. Dat levert prestaties op die buitenaards zijn. Na 2,5 seconden zit je vanuit stilstand op 100 km/h, 5,6 seconden later tik je de 200 km/h aan. De topsnelheid ligt boven de 340 km/h.

Enorme spoiler
Om zulke bizarre prestaties te halen, is alleen een vermogenstoename niet genoeg. De Techart-turbo heeft veel onderdelen van carbon en de achterste zijruiten en de achterruit zijn gemaakt van stevig, maar flinterdun glas. De gigantische achterspoiler is goed voor flink wat extra downforce, de enorme luchtinlaten zorgen voor de ideale aerodynamica. De 20-inch wielen werden speciaal voor de de GTstreet RS ontwikkeld. Een speciaal laagje van koolstofvezel beschermt ze tegen steenslag. Er worden maar 10 exemplaren van deze auto gebouwd. Prijzen zijn onbekend, maar we houden het op onbetaalbaar. Porsche zint op revanche en is zelf al druk bezig met zijn eigen nieuwe 911 Turbo.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model