Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki

Nieuws: Suzuki

Suzuki toont toekomst

04.10.2007

Suzuki gaat los in Tokyo. Het lijkt wel of de ontwerper de vrije hand heeft gekregen om hun visie van vervoer in de toekomst te laten zien. De PIXY + SSC zou in ieder geval voor een revolutie zorgen.

Nieuws SuzukiDe naam PIXY + SSC geeft al aan dat het hier niet om één model gaat. De PIXY is de basisauto die onderdak kan bieden aan twee SSC's. Het idee is dat twee personen, beiden in een SSC, samen in de PIXY kunnen carpoolen. Het laatste stuk kunnen ze dan weer in hun SSC naar hun eigen bestemming rijden. Deze wijze van carpoolen zou dan natuurlijk weer voor minder files moeten zorgen.

Laadruimte PIXY multi inzetbaar

Maar de PIXY is niet alleen goed in het vervoeren van SSC's. Suzuki geeft ook aan dat er andere dingen in de PIXY vervoerd kunnen worden. Want eigenlijk is de auto gewoon een enorme laadruimte die allerlei dingen kan vervoeren. Zo denkt Suzuki bijvoorbeeld aan een kleine sportauto of een boot.

Toekomstmuziek

Het ziet er niet naar uit dat de beide wagens in productie gaan. Het is meer een vingeroefening voor de ontwerpers over hoe de toekomst er wellicht uitziet. Suzuki toont hiermee haar innovativiteit en helpt op deze wijze met het meedenken over mobiliteitsproblemen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model