Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki SX4

Nieuws: Suzuki SX4

Suzuki haalt streep door vanafprijs SX4

09.05.2012

De compacte Suzuki SX4 wordt goedkoper in de markt gezet met een nieuwe vanafprijs die bijna 1.000 euro lager ligt dan voorheen. Deze compacte gezinsauto is desalniettemin nog altijd duurder dan zijn Italiaanse tweelingbroer van Fiat.

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat Suzuki de vernieuwde SX4 op de markt bracht in navolging van de Fiat Sedici. Om de verkoopcijfers weer wat nieuw leven in te blazen heeft Suzuki een streep gehaald door de vanafprijs van de SX4 en deze bijna 1.000 euro lager gesteld. Een nieuwe SX4 staat nu vanaf € 17.499,- voor de deur en dat is nog altijd meer dan voor de Fiat betaald moet worden. Kanttekening is echter dat de Fiat, die voor minder dan 17 mille in de prijslijsten staat, duidelijk kariger is uitgerust dan zijn Japanse tweelingbroer. Zo is de Suzuki standaard uitgerust met airconditioning en een radio-/cd-speler, zaken die op de Sedici standaard ontbreken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model