Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki SX 4

Nieuws: Suzuki SX 4

Meer offroad-look voor de Suzuki SX4

05.02.2007

Het Duitse Cobra heeft diverse accessoires voor de Suzuki SX4 ontwikkeld. Zoals we van Cobra gewend zijn ligt de nadruk daarbij op een stoere off-road look dat wordt gerealiseerd door bull- en sidebars. De Suzuki SX4 is een compacte crossover die - wanneer het model is geleverd met vierwielaandrijving - kan worden gezien als een kleine SUV. Cobra heeft zich over het model gebogen en de auto voorzien van wat stoere accessoires. Hierdoor wordt de SUV-look alleen maar verder versterkt.Bullbars en sidebars

Nieuws Suzuki SX 4Aan de voorzijde is het de bullbar die in het oog springt. Goed om te weten is dat de bullbar is getest en goedgekeurd volgens de richtlijnen die daarvoor in de EU gelden. Behalve de bullbar kan het front ook worden voorzien van RVS-spijlen in de grille en een beschermplaat onder de voorbumper. Van opzijzijn het desidebars met geïntegreerde stepjes die de SX4 een lekker stoere uitstraling geven. Tot slot levert Cobra een drietal verschillende lichtmetalen wielen.
 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model