Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki Swift

Nieuws: Suzuki Swift

Voorlopige prijzen Suzuki Swift

19.07.2010

Suzuki Nederland meldt de voorlopige prijzen van de nieuwe Swift. Nadat de onderhandelingen met de fabriek zijn afgerond maken ze de definitieve prijslijst bekend, maar die zullen hiervan nauwelijks afwijken.

De verkoop van de opgewaardeerde Suzuki Swift start op 3 september aanstaande en dan zal het verkrijgbare gamma uitsluitend bestaan uit de nieuwe 1.2 liter benzine met een vermogen van 94 pk. De 1.5 en de 1.3 diesel verdwijnen uit het aanbod.

Voorlopige prijzen
De nieuwe Suzuki Swift komt er zowel in drie- als vijfdeursuitvoering en in drie uitrustingniveaus: Base, Comfort en Exclusive. Prijzen beginnen bij € 10.999,- voor de 3-deurs Swift 1.2 Base. Als Comfort gaat deze € 12.799,- kosten. De meest luxeueuze, voor zover heden bekend, heeft een prijskaartje van € 14.199,-. De versie met vijf deuren is niet verkrijgbaar als Base en trapt dus meteen af met de Comfort die te boek zal staan voor € 13.299,-. De 5-deurs Swift 1.2 Exclusive moet € 15.499,- op gaan leveren. Alle genoemde modellen worden standaard gekoppeld aan een handbediende versnellingsbak. Een automatische transmissie is optioneel alleen te verkrijgen in combinatie met de beide 1.2 5-deursmodellen. De meerprijs bedraagt € 2.000,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model