Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki Splash

Nieuws: Suzuki Splash

Suzuki Splash met sportief Aerow Plus pakket

27.05.2008

Naast het bestaande Aearow pakket is de Suzuki Splash nu ook leverbaar met een Aerow Plus pakket. Dankzij dit sportpakket krijgt de Suzuki Splash een dynamische uitstraling.

Het Aerow pakket bestaat uit een bumperspoiler vóór en achter en een achterklepspoiler. Zij-skirts zorgen voor een vlekkeloos verloop van voor- naar achterzijde. De meerprijs bedraagt € 1.599,- ten opzichte van de standaard uitvoering. Wie ook nog eens 16 inch lichtmetalen wielen met bandenmaat 195/50 R16 wil, kiest voor het Aerow Plus pakket. Je betaalt dan € 900,- meer ten opzichte van het gewone Aerow pakket.

Zuinig en schoon

Suzuki SplashDe Suzuki Splash is leverbaar met een 1.0 liter en een 1.2 liter benzinemotor, welke respectievelijk slechts 5,0 liter en 5,5 liter benzine per 100 km verbruiken. De 1.200 cc motor is tevens leverbaar met een automatische transmissie. Als je wilt dieselen dan kun je uitsluitend kiezen voor de 1.3 liter dieselmotor. Deze verbruikt met 4,5 liter per 100 km nog minder dan de benzineversies. De CO2-uitstoot bedraagt bij de diesel 120 gram per gereden kilometer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model