Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki S-Cross

Nieuws: Suzuki S-Cross

Suzuki presenteert in Parijs de S-Cross

14.08.2012

Met de Autosalon van Parijs in het vooruitzicht belooft Suzuki ons alvast een wereldprimeur. In de Franse hoofdstad zal het doek getrokken worden van de eerste middelgrote crossover van het Japanse merk.

We gaan wederom een nieuw lid krijgen in het steeds verder uitdijende segment van de crossover. Dit keer is het Suzuki dat met de nieuwe S-Cross een duit in het zakje gaat doen. Tijdens de Autosalon van Parijs volgende maand wordt deze onthuld.

C-segment
Met de SX4 heeft Suzuki eigenlijk al een crossover in huis, maar met de S-Cross bewandelt het merk toch een wat onbekende weg. De nieuweling wijkt niet alleen af van het SX4-concept, ook is het hun eerste middelgrote crossover. En die moet de zware concurrentie aangaan tegen soortgelijken als de Kia Sportage, Mitsubishi ASX en Volkswagen Tiguan.

Nieuw familiegezicht
Suzuki hint met een schets ook alvast hoe de S-Cross er ongeveer uit zal zien. De naar buiten gebrachte tekening toont een nieuwe neus die wellicht uit zal gaan groeien tot het nieuwe familiegezicht van het merk. Bij het ontwerpen is vooral geprobeerd om het lijnenspel zo modern mogelijk te houden, aldus Suzuki. Details over de S-Cross ontbreken vooralsnog, 27 september weten we meer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model