Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki S-Cross

Nieuws: Suzuki S-Cross

Nieuwe teaser van Suzuki S-Cross

10.09.2012

Zagen we vorige week nog een tekening voorbij komen, dit keer een donkere foto van de Suzuki S-Cross. De Japanse fabrikant hoopt met de S-Cross een graantje mee te pikken van de populaire crossovers.

Suzuki wil haar gamma graag uitbreiden en lijkt dat nu te gaan doen met een crossover. Hoewel steeds meer merken zich in dit segment mengen hoopt Suzuki zichzelf een plek te kunnen toe-eigenen met de S-Cross. Op deze donkere foto teast de Japanse fabrikant met de achterkant die voorzien is van futuristisch ogende lichtunits. De brede heuplijn van de auto wijst duidelijk in de richting van concurrenten als de Kia Sportage en Nissan Qashqai. De afstand tussen het derde remlicht en de onderste verlichting wijst op een hoge auto die bovendien hoog op zijn wielen lijkt te staan. De S-Cross blijft echter omgeven door vraagtekens. Over vier weken mag hij in Parijs in het licht treden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model