Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki Kizashi

Nieuws: Suzuki Kizashi

Derde Suzuki Concept Kizashi in New York

17.03.2008

Op de Autoshow van New York presenteert Suzuki de derde versie van de Kizashi conceptcar. Deze keer betreft het een sedan die dichter bij het productiestadium lijkt te staan dan de andere twee modellen. Suzuki wil ons hiermee waarschijnlijk opwarmen voor een nieuw model in het D-segment.

Suzuki KizashiSuzuki heeft aangegeven een nieuw model neer te willen zetten in het D-segment. In dit segment waar onder andere de Volkswagen Passat, Ford Mondeo en Opel Vectra de dienst uitmaken zal Suzuki het behoorlijk zwaar gaan krijgen. Maar met een totaal nieuw design-DNA en een hoge positionering wil Suzuki toch een poging gaan wagen. Deze derde Kizashi conceptcar is daarvan de laatste voorbode. Met de presentatie van deze sluit Suzuki bovendien de trilogie van Kizashi conceptcars af. Op donderdag 20 maart zal het model officieel onthuld worden. Tot die tijd zullen we het moeten doen met deze designschets.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model