Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki Kizashi

Nieuws: Suzuki Kizashi

Deel II

01.10.2007

Suzuki presenteert tweede Kizashi Conceptcar op Tokyo. Suzuki wil graag het D-segment bestormen en is hier het publiek alvast goed voor aan het opwarmen met de twee Kizashi Conceptcars.

Nieuws Suzuki KizashiOp IAA in frankfurt van afgelopen maand introduceerde Suzuki haar eerste visie van een auto in het D-segment. Nu een maand later laten ze de tweede visie zien. Niet geheel iets nieuws overigens, maar meer een aangepaste variant van de eerste conceptcar.

V6 power

Het eerst conceptmodel van de Kizashi werd nog aangedreven door een gloednieuwe 2 liter dieselmotor. Deze heeft een meer toepasselijkere motor onder de kap. Een dikke 3.6 liter V6 zorgt voor voldoende power om het sportieve design waar te maken. De V6 is gekoppeld aan een zestraps automaat.

Productiekansen

Met de komst van de tweede conceptcar in de zelfde richting als de eerste geeft wel aan dat Suzuki haar plannen serieus bedoelt. Het zou ons dan ook niet verbazen als we volgend jaar een productie model van de Kizashi gaan zien.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model