Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki Jimny

Nieuws: Suzuki Jimny

Suzuki Jimny kan er weer tegenaan

20.06.2012

Suzuki heeft de eeuwig jeugdige Jimny weer bij de tijd gebracht. Met beperkte wijzigingen aan in- en exterieur moet de kleine offroader er weer een paar jaar tegenaan kunnen.

De Suzuki Jimny werd meer dan veertig jaar geleden geïntroduceerd op de Japanse markt en is tot op de dag van vandaag een ongewijzigd recept gebleven: een kleine 4x4 die het vooral van een hoge funfactor moet hebben. Dankzij beperkte afmetingen, laag gewicht en bewezen vierwielaandrijving is de Jimny verrassend goed in ruig terrein en kan hij soms verder gaan op plekken waar grote SUV's stranden.

Bescheiden facelift
Ondanks zijn nog altijd jeugdige uitstraling brengt Suzuki de Jimny bij de tijd door een kleine facelift. Vooral de nieuwe grille en bumpers vallen op die voortaan robuuster zijn vormgegeven. Het interieur is bovenal functioneel gehouden en biedt feitelijk maar weinig nieuws in de vorm van luxe en afwerking. Maar daar is de Suzuki Jimny zoals gezegd ook niet op toegespitst. Toch nieuwsgierig geworden? Vanaf 1 juli staat de vernieuwde Jimny bij de dealer voor een vanafprijs van € 19.699,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model