Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki Jimny

Nieuws: Suzuki Jimny

Overige prijzen gefacelifte Suzuki Jimny

09.07.2012

In navolging van de vanafprijs heeft Suzuki nu alle prijzen van de licht vernieuwde Jimny bekend gemaakt. Hij staat al bij de dealer dus rijden kan vrijwel meteen.

Als de Suzuki Jimny het al niet is dan is hij wel een icoon in wording. Al ruim veertig jaar maakt de Jimny in vrijwel ongewijzigde gedaante onderdeel uit van het rijdende wagenpark op 's heren wegen. Zo af en toe voorziet Suzuki het guitige 4x4-model van een facelift om hem visueel aantrekkelijk te houden. Zo ook recent. Een modernere grille, strakgetrokken motorkap en bumpers rondom plus een opgewaardeerd interieur met nieuwe bekledingstoffen moeten de Jimny richting de leeftijd van 50 jaar sturen. Voor de stuwkracht doet nog altijd de 1.3 liter viercilinder benzinemotor met 85 pk en 110 Nm dienst. Een diesel is al enige tijd niet meer leverbaar. Vierwielaandrijving is uiteraard standaard en een automaat is optioneel.

Prijzen
Ondanks de doorgevoerde vernieuwingen is de Suzuki Jimny iets goedkoper geworden. De prijzen beginnen voortaan bij € 19.699,- wat driehonderd euro voordeliger is dan voorheen. De overige modellen zijn qua prijsstelling gelijk gebleven. Zo kost de JLX-uitvoering ongewijzigd € 20.599,- en de JLX met airco en radio/CD-speler is er vanaf € 21.574,-. Met automaat bedraagt het verschuldigde bedrag € 23.674,-. Tot slot de topversie, de Exclusive. Indien uitgerust met een handbak vraagt de dealer € 22.399,- en geen zin om zelf te schakelen dan ligt de prijs op€ 24.499,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model