Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki conceptcars

Nieuws: Suzuki conceptcars

Suzuki presenteert twee nieuwe studiemodellen

30.10.2013

In aanloop naar de Tokyo Motor Show in eigen land presenteert Suzuki ons twee nieuwe studiemodellen. Zo weten we welke designrichting de Japanners in willen slaan.

De eerste der twee nieuwe gebroeders is de Suzuki Crosshiker, een stoer ogende compacte crossover met een 1.0 liter driecilinder onder de kap. Hij krijgt het lichtgewicht chassis van de Suzuki Regina Concept die we kennen van de Tokyo Motor Show in 2011. Met dat chassis legt de Crosshiker een gewicht van slechts 810 kilogram op de weegschaal.

X-Lander
Naast de Crosshiker presenteren de Japanners ook meteen de X-Lander Concept. Die open SUV-achtige ziet er uit alsof hij elke zandduin wil aanvallen, maar volgens Suzuki is 'ie vooral bedoeld voor in de stad. Hij staat op basis van de aloude Jimny en wordt aangedreven door een 1.3 liter motor met compact hybridesysteem. Meer details worden onthuld op de Tokyo Motorshow, waar ook de iV-4 SUV alsook twee nieuwe minicars, de in Japan zogeheten kei cars, zullen figureren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model