Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki Baleno

Nieuws: Suzuki Baleno

Meer details Suzuki Baleno

01.09.2015

Onlangs konden we al de eerste foto en informatie over de nieuwe Suzuki Baleno onthullen. In aanloop naar zijn onthulling hebben we nu ook meer foto’s en informatie weten te achterhalen.

Suzuki toont tijdens de IAA in Frankfurt een gloednieuwe Baleno. Deze compacte hatchback is qua uiterlijk gebaseerd op het iK-2 Concept en wordt gebouwd op een geheel nieuw, lichtgewicht platform. Standaard is de Japanner uitgerust met de vers ontwikkelde 1.0 BoosterJet, een geblazen krachtbron met directe injectie.

Hergebruik remenergie
Daarnaast is de Baleno leverbaar met 1.2 DualJet motor in combinatie met SHVS techniek. Dat laatste staat voor "Smart Hybrid Vehicle by Suzuki". Dit systeem kan energie die vrijkomt bij het remmen regeneren en vervolgens inzetten bij de acceleratie. Ook kunnen hiermee bijvoorbeeld de elektronische componenten van de Suzuki gevoed worden. Alles voor een lager brandstofverbruik. Over welke specificaties de nieuwe Baleno precies beschikt vermeldt Suzuki overigens niet.

Voorjaar 2016
We kunnen de nieuwe Suzuki Baleno in het voorjaar van 2016 in de showroom van de Suzuki dealers verwachten. De prijzen en exacte uitvoeringen worden rondom de marktintroductie bekend gemaakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model