Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Suzuki Alto

Nieuws: Suzuki Alto

Suzuki Alto Online heeft geen verkoper

30.08.2012

Steeds meer zaken worden via internet verhandeld en Suzuki speelt daar nu op met de Alto Online. Bestellen van dit speciale model kan direct bij de importeur en vanuit je eigen bureaustoel. De keuze is beperkt, dat wel.

Aangezien optielijsten rechtevenredig in lengte lijken te groeien met de grootte van de auto, valt er bij de supermini's vaak weinig te kiezen. Daar haakt Suzuki nu op in met de Suzuki Alto Online. Kopers van deze speciale uitvoering hoeven zich alleen druk te maken over de kleur. Een hoofdbreker hoeft dat overigens niet te zijn want het palet bestaat uit wit, grijs en zwart.
Iedere Alto Online is uitgerust met airconditioning, een radio-/CD-speler, zes airbags en een handmatige versnellingsbak. Kostenplaatje voor deze vooraf ingevulde wensenlijst? Voor € 9.750,- staat hij op de stoep, inclusief alle gebruikelijke bijkomende kosten (rijklaar maken, kentekens, etcetera), 2 jaar onderhoud en een volle tank.

Online
En er zit meer achter de Online-naam dan alleen een lage actieprijs. We hebben het hier namelijk over het aanschaffen van een nieuwe Alto waar geen Suzuki-dealer aan te pas hoeft te komen. Via Suzukidirect is de Online-uitvoering namelijk kant-en-klaar via het internet te bestellen. Importeur Nimag wil alleen de kleurkeuze en een afleveradres van de koper weten en garandeert vervolgens dat de nieuw bestelde Alto binnen 7 dagen op de stoep staat. Er wordt de koper zelfs bedenktijd gegeven, want retourneren is mogelijk binnen twee weken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model