Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru XV Crosstrek Hybrid

Nieuws: Subaru XV Crosstrek Hybrid

Eerste Subaru hybride heet XV Crosstrek Hybrid

20.03.2013

Subaru heeft ons al vele malen concepts laten zien van hoe zij een hybrideauto zien. Op de New York Auto Show zal men eindelijk een definitieve versie aan ons presenteren gebasseerd op de XV.

Een belletje naar de importeur leverde verbaasde blikken bij ons op. De XV Crosstrek Hybrid zal namelijk niet in Nederland verkocht gaan worden. Sterker nog, heel Europa wordt overgeslagen. En dat is opmerkelijk, omdat juist wij hybrideauto´s en elektrisch rijden hoog in het vaandel hebben staan. Bovendien kan Subaru niet gemist hebben dat Mitsubishi in ons land met de Outlander PHEV een doorslaand succes heeft geboekt, getuige de verkoopcijfers die pijlsnel omhoog zijn geschoten sinds bekend werd dat voor de auto dit jaar geen en volgend jaar maar 7% bijtelling verschuldigd is. Wat de reden is dat Subaru de XV Crosstrek Hybrid niet naar het Europese vasteland laat komen is niet duidelijk. Dat geldt overigens ook voor de specificaties.  

We verwachten volgende week meer informatie over de eerste hybride van Subaru, als de New York Auto Show zijn deuren voor het publiek opent. Onze interesse is echter behoorlijk afgenomen nu Subaru heeft laten weten de auto niet te gaan voeren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model