Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru WRX STI

Nieuws: Subaru WRX STI

Nieuw Rallymonster van Subaru op komst

06.01.2014

Subaru maakt het officieel: de STI-editie van de nieuwe WRX is onderweg! Op de North American International Auto Show(NAIAS) op de 13 januari aanstaande gaan we hem al te zien krijgen.

Het productiemodel van de WRX Concept was misschien wel de teleurstelling van 2013, maar Subaru kan het nog altijd goedmaken met de nog hetere STI. Aan het (tegenvallende) uiterlijk van de auto valt weinig te spijkeren, echter als er maar genoeg spoilers tegenaan gesmeten zijn kan het nog altijd op een goedkeurig rekenen. We hebben het immers over een STI en daarbij is fout nog altijd lekker fout. Dus kom maar op met dat opgezwollen bumperwerk en dito achtervleugel. Zo hebben wij de STI's van Subaru het liefst!

300 pk
Over het testosteron onder de motorkap – met gigantische luchthapper uiteraard – maken we ons geen zorgen; Subaru kennende zal dat een lage kooktemperatuur hebben. Naar verwachting begint de 2.0 liter boxermotor te borrelen rond 300 pk, maar ruimschoots daarvoor zal de STI al behoorlijk heet aanvoelen dankzij een turbocharger.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model