Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Viziv

Nieuws: Subaru Viziv

Coole Subaru Viziv wordt realiteit!

09.09.2014

Zou Subaru echt het lef hebben? Het lijkt er verdacht veel op. De coole Viziv conceptcar gaat als je het ons vraagt realiteit worden. En daarmee nemen de Japanners een stap die wij niet hadden verwacht. Maar er daardoor des te gelukkig mee zijn.

Viziv staat voor Vision for Innovation. Een naam die voor ons het gevoel opwekt dat Subaru er enkel een conceptcar mee presenteerde die een stukje toekomstvisie tentoonstelde. Maar dat gevoel kreeg toch een andere wending toen er begin dit jaar een doorontwikkelde versie kwam. Zou Subaru het lef hebben een compacte SUV-shootingbrake in productie te nemen? Waarom presenteer je anders een doorontwikkelde conceptcar?

Productierijp
Vanuit China bereiken ons nu deze patentbeelden. Die maken duidelijk dat Subaru dit ontwerp geeft gedeponeerd en daarmee ook plannen heeft. Dat zou betekenen dat we hier oog-in-oog staan met de productieversie van de Viziv.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model