Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Viziv Vision Gran Turismo

Nieuws: Subaru Viziv Vision Gran Turismo

Supercool: Subaru Viziv Vision Gran Turismo

21.11.2014

De indrukwekkende creatie die je hier ziet is de Subaru Viziv Vision Gran Turismo. Een hoekige en agressief vormgegeven bolide die bijna geheel uit carbon is vervaardigd en beschikt over een hybride aandrijflijn. Klinkt duur, maar het is het niet. Hij zal immers alleen bestaan in de computergame Gran Turismo 6.

De drempel ligt dus aanzienlijk lager dan voor een echt exemplaar. Je kan hem kopen in de game of hem ‘verdienen’ door deel te nemen aan één van de in GT6 ingewerkte evenementen. En dat is zeker voor de Subaru-fans goed nieuws. Want hiermee valt te rijden met een van de spannendste creaties die het merk ooit heeft voortgebracht.

Virtuele prestaties
Ondanks dat de Viziv Vision Gran Turismo enkel in de digitale wereld bestaat is Subaru zo vrij geweest er ook specificaties aan te hangen. En dat zal geen pure duimzuigerij zijn geweest. De tweezitter weegt slechts 1.380 kg en de 2.0 liter benzinemotor en de drie elektromotoren genereren samen 591 pk en 800 Nm. Oké, misschien toch een korreltje zout. Maar gaaf is het wel!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model