Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Viziv STi Concept

Nieuws: Subaru Viziv STi Concept

Subaru maakt je gek met Viziv STi Concept

11.01.2018

Subaru, stop hiermee?! We trekken het niet langer zo. Immers, eerst kondigt het Japanse merk het definitieve afscheid aan van de ó zo geliefde (Impreza) WRX STi en nu ineens slingert het doodleuk een tweetal teasers van de Viziv Performance STi Concept de wereld in...

2018 had niet veel slechter kunnen beginnen met de aankondiging van de WRX STi Final Edition, de allerlaatste nazaat van Subaru's WRC-icoon. Daarna zou het doek definitief vallen voor de Impreza op steroïden. Maar wat zien we nu?! Twee plaagplaatjes waarop overduidelijk de magische drie letters uit Japan schitteren, geplakt op een koerswerk dat toehoort aan de al eens getoonde Viziv Performance. En laat die vorig jaar gepresenteerde conceptcar nu een zwaar aangedikte sportsedan zijn en daarmee een meer dan prima opvolger van de Impreza met rally-genen. Om gek van te worden!

Sowieso hybride
Krijgt de Subaru WRX STi nu een wel of geen vervolg?! Met de nu aankondigde Viziv Performance STi Concept heeft het de schijn mee. Er mag daarop gedanst worden. Voorzichtig wellicht, want we zijn eerdere woorden van een topman bij Subaru niet vergeten. Hij liet namelijk ontvallen dat er voor de bejubelde 2.5 liter turboboxer überhaupt geen plaats meer is binnen het merk. Terug naar twee liter inhoud is mogelijk een optie voor de potentiële toekomst van STi. En dan in combinatie met een elektromotor. Hybrideaandrijving dus.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model