Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Tribeca

Nieuws: Subaru Tribeca

Cobra neemt de Tribeca onder handen

27.08.2008

Mocht je een Subaru Tribeca te gewoon vinden, dan biedt Cobra de mogelijkheid om de SUV te personaliseren. De tuner heeft de auto optisch goed onder handen genomen.

Subaru TribecaHet markantste onderdeel aan het pakket is de hoogglans stalen bullbar op het front. Deze buis met een diameter van 60 millimeter is speciaal ontworpen voor de Tribeca, waarbij extra gelet is op de voetgangerveiligheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij aan de strengste eisen voldoet.

Makkelijker instappen
Subaru TribecaMeer optische wijzigingen zijn er te vinden in de vorm van een nieuwe achterbumper, waarin twee uitlaten geïntegreerd zijn. Aan de zijkant monteert Cobra side bars met een diameter van 80 mm. De voetsteunen zijn van plastic gemaakt, die het in- en uitstappen vereenvoudigen. Om het geheel af te maken monteert Cobra 20 inch lichtmetalen. De Sahara-wielen vullen de wielkasten goed op en zorgen voor een sportieve look. Als laatste weet de tuner te melden dat op al hun onderdelen 24 maanden garantie zit, ongeacht de hoeveelheid gereden kilometers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model