Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru RWD-sportauto

Nieuws: Subaru RWD-sportauto

Subaru plaagt

23.02.2011

Subaru zal in Genève hun derivaat van de Toyota FT-86 gaan tonen. Subaru levert de machinerie in de gezamenlijk ontwikkelde sportcoupé. Hier vangen we er een glimp van op.

Met het terugtrekken uit het WRC en een focus op zuinigere en schonere producten zag het er naar uit dat Subaru haar verleden uit het oog verloren was. Maar of die strategie nu een juiste keus was valt te betwijfelen. Subaru wordt geassocieerd met brave 4x4-modellen óf met spectaculaire Impreza-monsters. Aangezien dat laatste veel meer doet met je imago komen de Japanners weer terug met een sportief model; dat wordt een sportauto die afgeleid is van de Toyota FT-86.

Driften
Net als de Toyota zal de versie van Subaru geen 4x4-aandrijving hebben, maar nog beter, achterwielaangedreven zijn. Een 2.0 liter boxer drijft de achteras aan. Op deze teaser is het blok te zien. We zijn benieuwd hoeveel kracht het levert. Volgende week zullen we het krijgen te horen.

Bekijk ons aanbod tweedehands Subaru

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model