Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Outback

Nieuws: Subaru Outback

Zien jullie het verschil met de vorige Subaru Outback?

23.04.2019

De Subaru Legacy wordt al jaren niet meer in Nederland geleverd. Alleen als Outback weet hij nog genoeg mensen te verleiden om de knip te trekken. Voor wie moeite heeft om deze nieuwe van de oude te onderscheiden … Wij zien het ook niet zo snel.

Auto's als de Audi A4 Allroad, Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain en Volvo V60 Cross County danken hun bestaan grotendeels aan de eerste generatie Subaru Legacy Outback. Het idee ervoor kwam van Subaru of America, dat begin jaren negentig wilde meeliften op de groeiende populariteit van SUV's. De Outback – genoemd naar de Australische wildernis en gepromoot met Crocodile Dundee-acteur Paul Hogan – werd in de markt gezet als net zo capabel, maar een stuk zuiniger.

Natuurlijk met boxermotor en 4WD
In de Verenigde Staten is de zesde Outback leverbaar met een atmosferische 2,5 liter boxermotor met 185 pk en 239 Nm koppel. Daarboven staat een 2,4 liter turbomotor die goed is voor 264 pk en 376 Nm. Beide motoren zijn standaard gekoppeld aan een CVT-automaat en vierwielaandrijving. De Outback komt in de herfst op de Amerikaanse markt. We kunnen er dus vanuit gaan dat de Outback pas ergens in 2020 naar Europa komt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model