Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Levorg

Nieuws: Subaru Levorg

Subaru Levorg verdwijnt uit de prijslijst

14.03.2019

Zeg eens eerlijk, heb jij meteen een beeld bij de Subaru Levorg? Vorig jaar kochten maar zes mensen er eentje en de jaren ervoor ging het niet veel beter, vandaar dat Subaru hem uit de prijslijst haalt, zo lezen we bij de collega's van AutoWeek.

Wachten op de Forester e-Boxer
De Subaru Levorg heeft het vier jaar uitgehouden. Niet alleen in 2018, ook in 2017 was de auto al niet populair. Toen kochten 15 mensen een Levorg. Er was in Nederland één versie beschikbaar, met 170 pk sterke benzineboxer. Hoe Subaru aan die naam kwam? Het is een mix van LEgacy, ReVOlution en TouRinG. Laten we het erop houden dat Japanners soms wel degelijk gevoel voor humor hebben. Al zal het lachen ze vergaan zijn bij de Nederlandse verkoopcijfers. Krachtige benzinemotoren en vierwielaandrijving, het is nu eenmaal een combinatie die bij ons snel met een (te) hoge prijs gepaard gaat. Lang leve de CO2-tax! Gelukkig komt Subaru binnenkort met een stekker-Forester, die het ongetwijfeld beter zal doen. Wil je toch een Levorg? Er zijn nog enkele exemplaren voorradig.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model