Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Levorg

Nieuws: Subaru Levorg

Subaru Levorg dit jaar nog in de showroom

10.02.2015

Ook Subaru heeft nieuws te melden op de Autosalon van Genève. Het Japanse merk gaat daar onder meer de Europese versie van de Levorg voorstellen. In de loop van het jaar volgt de marktintroductie.

Op de zeer lage en sportieve BRZ na heeft Subaru enkel ruime, praktische modellen in haar leveringsprogramma. Toch denkt het Japanse merk dat er nog wel eentje van dit kaliber bij kan. Dat wordt dus de Levorg, de stationwagen die in 2013 werd getoond op de Tokyo Motor Show.

Viercilinderturbo's
Vergaande specificaties zal Subaru over een kleine maand bekend gaan maken. Voor nu weten we dat de Levorg geleverd zal worden met twee viercilinder-turbobenzinemotoren. De lichtste daarvan heeft een slagvolume van 1.6 liter en is 170 pk en 250 Nm sterk, de sterkste betreft een tweeliter en levert zelfs een kloeke 300 pk en 400 Nm. Beide motoristeringen worden gekoppeld aan een continu variabele transmissie (CVT) en uiteraard is vierwielaandrijving standaard. De Europese Levorg wordt in Zwitserland overigens vergezeld door de nieuwe Outback.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model