Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Levorg Concept

Nieuws: Subaru Levorg Concept

Subaru neemt Levorg Concept mee naar Tokyo

30.10.2013

In aanloop naar de Motorshow in Tokyo teast Subaru ons alvast met afbeeldingen van de Levorg Concept. Die naam klinkt misschien wat vreemd, maar het staat voor Legacy Revolution Touring. We kunnen dus concluderen dat dit het studiemodel van een nieuwe Legacy is.

Subaru betitelt de Levorg als een "Sports Tourer". Het is een studiemodel op de productievariant van de nieuwe Legacy Touring die volgend jaar in Japan zijn intrede zal doen. Of die Legacy ook in Nederland zijn opwachting gaat maken is nog niet bekend, maar gezien de potente indruk die deze teasers achterlaten heten wij hem van harte welkom.

Strak gelijnd
Zijn strakke belijning, moderne LED-verlichting, fors uitgemeten wielkasten en kenmerkende scoop op de motorkap doen vermoeden dat de titel "Sports Tourer" niet ongegrond is. Of dat zich ook uit in sportieve prestaties uit weten we niet. Vast staat wel dat onder de kap van deze Levorg een gloednieuwe 1.6 liter DIT (Direct Injection Turbo) boxermotor ligt. Op de teaserfoto is te zien dat ook een 2.0 liter zijn intrede zal doen. In aanloop naar zijn onthulling zal Subaru ongetwijfeld nog met de nodige specificaties en teasermateriaal op de proppen komen. Wij zijn benieuwd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model