Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Legacy

Nieuws: Subaru Legacy

Herdenkingseditie Subaru Legacy

26.07.2012

Al veertig jaar maakt Subaru vierwielaangedreven auto’s en dat vieren ze met de Legacy 40 Years Edition. Samen met ons natuurlijk, want het is de klant die bij aanschaf van dit jubileummodel zoal profiteert van meer auto voor minder geld.

Als 40 Years Edition is de Subaru Legacy extra rijk uitgerust met onder meer lederen bekleding, een uitgebreid navigatiesysteem en een achteruitrijcamera. Als basis voor het jubileummodel diende de Intro-uitvoering en die is al voorzien van elektrisch verstelbare stoelen, cruise control, een audiosysteem inclusief 6CD-wisselaar plus Bluetooth-connectiviteit en 16 inch lichtmetalen wielen. Een CVT-automaat is eveneens standaard alsmede Subaru's Symmetrical All Wheel Drive uiteraard. De 2.0 liter boxerbenzinemotor met 150 pk fungeert als stuwende kracht.

Prijzen Subaru Legacy 40 Years Edition
Prijzen beginnen bij € 33.495,- voor de sedanversie en daarmee kent de 40 Years Edition eenzelfde vanafprijs als de Intro-uitvoering met CVT. Als Touring Wagon bedraagt de vanafprijs € 36.995,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model