Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Legacy & Outback

Nieuws: Subaru Legacy & Outback

Subaru Legacy & Outback gewijzigd voor 2008

11.10.2007

Subaru past de Legacy en Outback aan voor het modeljaar 2008. Voornaamste wijzigingen vinden we bij de motoren, waarbij een verlaging van het vermogen opvalt. Daarnaast zijn er wat wijzigingen in de uitrustingsniveaus.
Opvallendste wijziging bij de Legacy zien we bij de 2.0 liter boxermotor. Deze heeft namelijk 15 pk minder gekregen, het koppel is wel omhoog gegaan met 9 Nm. Wat er voor zorgt dat hij nu 150 pk en 196 Nm levert. De 2,5 liter motor heeft er wel 8 pk bij gekregen, wat het totaal op 173 pk brengt. Het koppel bedraagt 226 Nm. Voor beide modellen werd een gunstiger koppelkarakteristiek in het lage en midden toerengebied bereikt, terwijl de veranderingen ook voor een verbetering van de brandstof-efficiency hebben gezorgd. Cijfers over het verbruik of over de uitstoot worden helaas niet vrijgegeven.

3.0R

Nieuws Subaru Legacy & OutbackNaast de twee aangepaste motoren levert Subaru ook nog steeds de 3.0R motor voor de Legacy. Deze 3.0 liter zescilinder boxermoter levert nog steeds 245 pk en 297 Nm. Hij wordt gekoppeld aan een vijftraps automaat. Tot de standaard features van dit type behoren onder meer een navigatiesysteem met breedbeeld VGA-scherm, een geïntegreerde Bluetooth carkit en een verder verbeterd audiosysteem.

Vanafprijs

Verder wijzigingen bij de Legacy zijn een aantal nieuwe kleuren en dat curtain airbags voortaan standaard zijn op álle typen, evenals verwarmde ruitenwissers en verwarmde voorstoelen. De Legacy is te krijgen vanaf € 31.795.

Wijzigingen Outback

Nieuws Subaru Legacy & Outback
Bij de Outback wordt ook de vernieuwde 2,5 liter boxermotor geleverd, net als de ongewijzigde 3.0R. In alle Outback-uitvoeringen kan in het kader van modeljaar 2008 de audio-installatie via bedieningsknoppen op het stuurwiel worden bediend en zijn zowel een elektrisch schuif/kanteldak als Xenon-verlichting als optie leverbaar geworden. De vanafprijs van de Outback bedraagt €36.630. De nieuwe Legacy- en Outback-modellen zijn per direct leverbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model