Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Impreza

Nieuws: Subaru Impreza

Nieuwe Impreza al klaar

11.04.2011

Subaru zei met de in LA getoonde Impreza Concept eerst de meningen van het publiek te willen peilen alvorens over te gaan op productie. En prompt geeft Subaru nu, amper drie maanden later, de compleet nieuwe Impreza vrij.

De studie was er dus helemaal niet om het publiek mee te laten beslissen in het design van de nieuwe Subaru Impreza maar om ons alvast op te warmen voor het productiemodel. Dit is 'm. De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat de auto op de foto maar weinig spannends van de Impreza Concept heeft meegekregen. Sterker nog, hij lijkt wel heel erg veel op de huidige. Toch zegt Subaru dat de Impreza, die op de New York Motor Show zowel als hatchback en als sedan zijn werelddebuut beleeft, compleet nieuw is.

Ruimer en zuiniger
Het nieuwe zit 'm onder meer in een ruimer interieur en hoger comfortniveau, zegt de fabrikant. Ook is er veel aandacht besteed aan het zuinig maken van de krachtbronnen in combinatie met de All Wheel Drive-techniek. Subaru claimt dat de nieuwe Impreza de meest efficiënte vierwielaangedreven auto verkrijgbaar is. In Amerika om precies te zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model