Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Impreza XV

Nieuws: Subaru Impreza XV

Prijzen Subaru Impreza XV

10.06.2010

Subaru breidt het gamma van de Impreza uit met de stoere XV. Deze crossover-versie van de vijfdeurs Impreza is leverbaar met twee motoren en de prijslijst start bij € 27.995,- voor de Impreza 2.0R XV AWD.

De Impreza XV is ontwikkeld op basis van het vijfdeurs Subaru Impreza hatchback-model. 'XV' staat voor 'Cross Vehicle', waarmee wordt aangeduid dat het om een crossover gaat. In tegenstelling tot veel 'cross' concurrenten is de Impreza XV wel voorzien van vierwielaandrijving.

Uitstraling
Subaru Impreza XVDe Impreza XV, die in drie versies naar ons land komt, heeft een stoere uitstraling onder meer door de aangezette bumpers, nieuwe grille en grote dakrails. Er kan gekozen worden uit drie metallic exterieurkleuren: zwart, donkergrijs en wit. Om het crossover gevoel te benadrukken wordt de Impreza XV, ongeacht de exterieurkleur, voorzien van een interieur in de kleurstelling zwart/bruin, afgewerkt met bruine stiksels.

Drie typen XV
Subaru Impreza XVDe Subaru Impreza XV wordt leverbaar in drie uitvoeringen. Allereerst als 2.0R met benzinegestookte 2.0 liter boxermotor (150 pk / 196 Nm), gekoppeld aan een vijftraps handgeschakelde versnellingsbak met hoge en lage gearing. De tweede mogelijkheid wordt gevormd door dezelfde 2.0R-krachtbron, maar dan in combinatie met Subaru's automatische transmissie. Vanzelfsprekend wordt de Impreza XV tevens leverbaar met de Boxer Diesel motor (150 pk / 350 Nm), bekend uit de Impreza-, Forester- en Legacy/Outback-reeks gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De prijzen voor de XV beginnen € 27.995,- voor de 2.0 R. Voor € 2.000,- wordt diezelfde motorisering geleverd in combinatie met een automaat. De XV met dieselmotor in het vooronder kost minimaal € 33.995,-. De Impreza XV staat vanaf medio juli bij de dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model