Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Subaru Impreza WRX STi

Nieuws: Subaru Impreza WRX STi

Bruut

09.10.2007

Wie de nieuwe Impreza te braaf vindt heeft bij de Impreza WRX STi geen enkel klagen. Het nieuwe topmodel van de Impreza-lijn is opgesierd met spoilers, skirts, grote luchtinlaten en indrukwekkende lichtmetalen wielen. Onder de motorkap van de Impreza WRX STi ligt ruim 300 pk!

Vooruitlopend op de Tokyo Motor Show geeft Subaru de eerste officiële foto´s van de nieuwe Impreza in WRX STi trim vrij. Veel Subaru-liefhebbers waren wat teleurgesteld bij de introductie van de gewone Impreza, maar dat wordt met de WRX STi ruimschoots goedgemaakt. Dit is een Subaru in hart en nieren.

Grote spoilers en luchtinlaten

Foto's: Nieuws Subaru Impreza WRX STiAan de voorzijde is het één en al Subaru-looks die het beeld bepalen. De grote luchtinlaat in de motorkap, de luchtinlaten in de voorbumper en de sportieve voorbumper maken van de Impreza een waar rallykanon. Van opzij zien we de uitgeklopte wielkasten, de grote lichtmetalen wielen en ook de achterspoiler zal niemand onopgemerkt voorbij gaan. De vier uitlaatpijpen die samen met een diffusor het beeld aan de achterzijde bepalen maken het plaatje compleet. Het interieur van de Impreza WRX STi is voorzien van kuipstoelen, diverse STi-logo´s, een sportstuurwiel en speciale tellers. Het geheel ademt één en al sportiviteit uit.

304 pk en AWD

Exacte specificaties heeft Subaru nog niet bekend gemaakt, maar we weten wel dat het model 304 pk aan vermogen krijgt. Dat wordt uiteraard via Subaru´s AWD-systeem op alle vier de wielen overgebracht op de weg. Met zijn gewicht van 1.480 kg moet dat voor spectaculaire prestaties kunnen zorgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model