Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Subaru Impreza WRC 2008

Nieuws: Subaru Impreza WRC 2008

Prachtig resultaat voor de Subaru Impreza

09.06.2008

De nieuwe Subaru Impreza World Rally Car 2008 debuteerde onlangs in de Acropolis Rally in Griekenland. Eén van de zwaarste rondes van het WRC. Immense keien, ruw terrein en listige weggetjes. Subaru liet meteen haar tanden zien en eindigde op de tweede plaats.

Subaru Impreza WRXHet Subaru World Rally Team verscheen met een onvolledig geprepareerde Subaru Impreza WRC 2008 aan de start van de Acropolis Rally in Griekenland. Volgens critici een gewaagde actie. Maar na drie dagen afzien in de hitte en stof, diverse problemen en veel leerzame momenten, wisten Subaru-coureur Petter Solberg en zijn navigator Phill Mills een tweede plek te behalen. David Richards - teamhoofd van het Subaru World Rally Team - licht verder toe: "Door de de onophoudelijke inspanningen van het Subaru-testteam, is het resultaat totaal te rechtvaardigen. Wij zijn nu in het volgende stadium van ontwikkeling van de Impreza WRC 2008 beland. En zullen ons opmaken voor een goede tweede helft van het seizoen." Hierboven tref je een fotocompilatie aan van de debuteerde Subaru Impreza WRC 2008.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model