Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Impreza & Tribeca

Nieuws: Subaru Impreza & Tribeca

Subaru Impreza en Tribeca op IAA

10.08.2007

Op de IAA presenteert Subaru de nieuwe Impreza en vernieuwde Tribeca. Beide modellen beleven in Frankfurt hun debuut als Europees model. Eerder al debuteerden de nieuwe Impreza en de vernieuwde Tribeca al in de Verenigde Staten.

Nieuws Subaru Impreza & TribecaHet is alweer lang geleden dat Subaru met spectaculair nieuws kwam. In Frankfurt pakken de Japanners groter uit dan ooit tevoren. Behalve de compleet nieuwe Impreza presenteert Subaru ook de grondig vernieuwde Tribeca en een conceptcar als voorbode op de nieuwe Impreza WRC.

Subaru Impreza

De derde generatie van de Impreza staat op de IAA enkel als vijfdeurs hatchback. Subaru presenteert het model in Europa dan ook alleen als hatchback. De sedan blijft voorbehouden aan diverse markten buiten Europa. Volgens Subaru is de sedan in Europa niet populair genoeg. Voor veel liefhebbers is dat even schrikken, maar Subaru verwacht goede zaken te gaan doen met het nieuwe model. Onder de motorkap biedt Subaru de keuze uit een 1.5 en een 2.0 liter viercilinder uiteraard beide voorzien van Subaru Symmetrical AWD. In een later stadium volgt er een supersportieve Impreza WRX.

Subaru Tribeca

Nieuws Subaru Impreza & TribecaOok op de IAA staat de nieuwe Tribeca. De wat vreemd ogende B9 Tribeca heeft een grondige facelift ondergaan en zal voortaan simpelweg als Tribeca door het leven gaan. Het model heeft een robuuster design en moet daardoor vooral ook in Europa meer aanspreken. Bovendien werd het interieur grondig vernieuwd en werden op technisch vlak de nodige aanpassingen doorgevoerd. Onder de motorkap heeft de 3.0 liter zescilinder plaats gemaakt voor een volledig nieuwe 3.6 liter zescilinder.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model