Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru G4e

Nieuws: Subaru G4e

Green for Earth

11.10.2007

Subaru komt helemaal volgens de trend met een groene auto naar Tokyo. Dit keer echt letterlijk en figuurlijk groen, zelfs in de naam komt het voor. G4e staat namelijk voor Green for the Earth. Subaru is ambitieus!

Nieuws Subaru G4eDit studiemodel is een samenwerking tussen Subaru en de Tokyo Power Company en betreft een elektrisch aangedreven auto. De wagen is voorzien van een lithium-ion batterij die de G4e een actieradius geeft van 200 kilometer. De wagen wordt aangedreven door een 88 pk sterke elektromotor.

Snelheid en toekomst

Het exterier van de bijna vier meter lange G4e staat volgens Subaru voor snelheid en de toekomst. Mede door de camera's in de A-stijl - die de buitenspiegels vervangen - is de luchtweerstand laag gebleven. De Cw-waarde bedraagt 0,276, en dat is opvallend laag.

Interieur als een VIP-box

Nieuws Subaru G4eZo groen de auto van buiten is zo rood is hij van binnen. Het interieur is geïnspireerd op een VIP-box in een opera-theater, aldus de ontwerpers van Subaru. Via een groot scherm dat van de voorruit naar de vloer loopt kan de auto alle gegevens doorgeven aan de bestuurder. Ondanks de compacte maten is er ruimte voor vier volwassenen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model