[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Forester

Nieuws: Subaru Forester

Nieuwe Subaru Forester

18.12.2007

Vlak voor kerst zal Subaru de nieuwe Forester onthullen. Inmiddels zijn de eerste foto´s van het Japanse model uitgelekt. De Europese versie van de Forester zal niet veel verschillen van dit model, en deze foto´s geven dan ook een goed beeld van de nieuweling.

Subaru is bezig aan een grondige vernieuwing van het complete modellengamma. Geheel in lijn met het nieuwe design-DNA wordt binnenkort de nieuwe Forester gepresenteerd. Het valt meteen op dat de auto flink is gegroeid en nu meer SUV is dan ooit. Waar de huidige Forester nog het midden houdt tussen een grote stationwagon en een SUV is het nieuwe model onmiskenbaar een SUV.

Benzine- én dieselmotor

Nieuws Subaru ForesterUiteraard zal Subaru de Forester standaard leveren met AWD. Bovendien komen er enkel boxermotoren in het vooronder te liggen. Naast de twee benzinemotoren zal het model op termijn ook leverbaar worden met een boxer dieselmotor. Het grote voordeel van een dergelijke motor is dat het zwaartepunt relatief laag komt te liggen en dit een positief effect heeft op de rij-eigenschappen.

Onthulling binnenkort

Op 22/23 december zal de Forester officieel worden gepresenteerd. Het wordt op zijn vroegst eind 2008 voordat het model in Europa leverbaar is.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model