Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Foto's: Nieuws Subaru Forester

Nieuws: Subaru Forester

Compleet nieuwe Subaru Forester onthuld

03.01.2008

Subaru heeft in Japan de compleet nieuwe Forester gepresenteerd. Het betreft de derde generatie van Subaru´s compacte SUV. De Forester is in alle opzichten gegroeid, compleet nieuw en uiteraard voorzien van boxermotoren en standaard symmetrische vierwielaandrijving.

Tijdens de Autosalon van Geneve zal de nieuwe Subaru Forester zijn Europese debuut beleven. De Japanners presenteren dan ook de Europese specificaties. Het model dat nu in Japan gelanceerd is wijkt namelijk af van de versie die rond de zomer van 2008 bij de Europese dealers zal staan. Ondanks de verschillen geeft dit model een zeer goede indruk van ´onze´ Forester.

Benzine- en dieselmotoren

Foto's: Nieuws Subaru ForesterMotorisch zal het de Forester leverbaar worden met twee boxer benzinemotoren (mét en zonder turbo) en op termijn komt er ook een dieselmotor. Het vermogen wordt uiteraard op alle vier de wielen overgebracht. Daarbij zijn tal van elektronische systemen aanwezig om de inzittenden te beschermen wanneer het fout dreigt te gaan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model