Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Forester STI

Nieuws: Subaru Forester STI

Hoe gaaf! Subaru Forester STi op komst

28.10.2014

Er was in de jaren '90 al eens een voor die tijd machtige Subaru Forester S-Turbo, later Forester 2.5 XT geheten. En zo'n hete variant keert terug, zo bewijst deze teaser!

Subaru doopt hun aanstaande tot Forester STi en wanneer deze drie letters worden gehanteerd weten meer dan alleen de kenners genoeg. De Japanners teasen met een handvol foto’s en willen kwijt dat de auto op 25 november onthuld zal worden.
Informatie rond de Forester STi is summier, maar het is niet onlogisch dat hij zijn genen gaat delen met de onlangs geïntroduceerde WRX STI. Deze beschikt over 300 pk voor alle vier de wielen. Hopelijk schopt de Forester STi het ook zover.

Intimiderend
Helemaal als een verrassing komt de Forester STi overigens niet. Tijdens het Japan Motorsport Festival in Suzuka werd de Forester STi tS Concept immers al getoond. Mocht het productiemodel daarop lijken dan zou dit betekenen dat hij op 19 inch velgen rolt en een bredere carrosserie krijgt aangemeten. Van binnen en van buiten zijn er rode details te vinden, samen met tal van STi-badges.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model