Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru Concept

Nieuws: Subaru Concept

Subaru Concept voorbode sportwagen

05.11.2010

Dit is het silhouet van de nieuwe conceptcar van Subaru waarmee het merk hun designtaal voor de komende jaren wil benadrukken. Vermoedelijk is de studie tevens een voorbode van een in 2012 te verwachten sportwagen.

Subaru gaat een nieuw tijdperk in dat de fabrikant 'Confidence in Motion' noemt wat vervolgens verwijst naar de technische perfectie van het Japanse merk. Details over het studiemodel zijn er niet. Vermoedens hebben we wel. Het zou hier zomaar kunnen gaan over een voorbode van een compleet nieuw model van Subaru, een sportwagen waaraan in samenspraak met Toyota wordt gewerkt. Hybride-aandrijving wordt dan ook niet uitgesloten want ook Subaru wil meer de focus leggen op duurzame mobiliteit. Het ligt voor de hand dat Subaru daarbij graag de boxermotor als verbrandingsmotor wenst te gebruiken. Een bijzondere combinatie waarmee Subaru haar onderscheidende positie kracht bijzet. Meer informatie volgt spoedig. Eind deze maand, op de Motorshow van LA, wordt de conceptcar officieel onthuld.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model