Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Subaru BRZ

Nieuws: Subaru BRZ

Weekendpakket voor Subaru BRZ

22.10.2012

Subaru en de rallysport zullen wel altijd in één adem genoemd worden. Wij zouden daar content mee zijn, het merk zelf wil zich graag losweken van die vervlogen tijden. Echter het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan.

Possum Bourne Motorsport (PBMS) en Subaru zijn al vele jaren partners. Maar als je op de website van het Nieuw-Zeelandse bedrijf kijkt zul je zien dat het laatste nieuws rond hun bedrijfsactiviteiten uit medio 2009 stamt, precies de periode dat Subaru aangaf minder waarde te hechten aan de dingen die wel eens slecht voor de medemens zouden kunnen zijn. Voor PBMS kwam de BRZ echter als geroepen. Eindelijk hadden ze weer iets om mee uit te pakken.

Track-days
De tijdens de AIMS Show in Sydney getoonde BRZ zit zodoende aardig in de spullen en is eigenlijk volledig klaargestoomd om in het weekend de sleur van de week ervoor van je af te razen. Tijdens track-days bijvoorbeeld. Het interieur werd volledig gestript, een rolkooi werd aangebracht en ook een brandblusser ontbreekt niet. Zelfs een reservewiel inclusief -band is aan boord om snelle jongens zo min mogelijk op te houden bij een gescheurde velg of lekke band. HANS-sportkuipen van Recaro houden de bestuurder en eventuele navigator stevig op hun plek. Indien gewenst kan PBMS ook de techniek (motor, versnellingsbak, remmerij) aanpassen voor nog snellere rondetijden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model